Tilburg met een groep – 8x toffe groepsactiviteiten in Tilburg!

Tilburg is een populaire stad om met een groep te vertoeven. Het ene na het andere vrijgezellenfeest wordt er georganiseerd en ook voor vriendengroepen en zelfs familiedagen is er van alles te beleven. Er is in Tilburg meer dan genoeg mogelijkheid om je met een groep te vermaken, maar waar begin je met zoeken naar geschikte activiteiten? Nou, wat ons betreft op deze pagina! Van boottocht tot actieve ondergrondse spellencomplexen en van dineren in een exclusief treinstel tot borrelen in het Spoorpark. Lees hieronder onze tips voor groepsactiviteiten in Tilburg!

1. Dineren in de groepstrein van De Wagon

Op zoek naar een locatie waar dineren een ware beleving is en waar je een exclusieve ruimte hebt voor een groep? Dan ben je bij De Wagon aan het juiste adres. Je kunt hier dineren in een oud treinstel uit 1900 met eigen bar én een eigen terras. Ze bouwen het treinstel precies naar jullie wensen om: van informele borrelsfeer tot een grote lage tafel om gezamenlijk aan te dineren! Voor écht grote groepen kun je zelfs de gehele locatie (lees: de hele trein) tot je beschikking krijgen. Neem contact met ze op voor de mogelijkheden!

Dineren met een groep

2. Rondvaart door de Piushaven

Borrelen op een boot is altijd extra leuk! Daarom kun je in de centraal gelegen Piushaven met een groep een boot huren waarmee je lekker een stukje aan het varen gaat! En natuurlijk is er aan boord ook mogelijkheid voor een hapje en een drankje want een rondvaart is anders natuurlijk niet helemaal compleet. Je kunt bij Stichting Schippersvolk verschillende arrangementen boeken, ideaal wanneer je met een (grote) groep een activiteit in Tilburg zoekt!

 3. High Beer bij Slagroom Eten & Drinken

Bij Slagroom kun je in het zaaltje op de eerste etage (met natuurlijk een eigen bar) van een exclusieve High Beer genieten. Drie gangen en vijf bijpassende speciaalbieren uit een gigantisch assortiment. Lekker in informele sfeer bourgondisch genieten van de gerechten en uitzicht over het gezellige Piusplein!

Groepsactiviteit Tilburg

4. Jeu de boule en Prison Island bij NondeJeu

Alle spelletjesliefhebbers en actievelingen opgelet (en eigenlijk ook iedereen die van een locatie met een gezellige bar houdt). Bij NondeJeu heb je allerlei mogelijkheden voor groepen! Zo kun je (meerdere) jeu de boule banen huren en kunnen jullie onder het genot van een drankje een balletje gooien. Daarnaast kun je het befaamde Prison Island betreden. In teams probeer je in 30 verschillende cellen zo veel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten en spellen op de juiste manier af te ronden. Van ontsnappen uit een gevangeniscel tot codes kraken in mysterieuze ruimtes. En teamwork makes the dream work! Indien gewenst kun je natuurlijk altijd afsluiten aan de bar.

Groepsactiviteit Tilburg

 5. Borrelen in het Spoorpark

Naar aanleiding van een burgerinitiatief is enkele jaren geleden een braakliggend stuk terrein omgetoverd tot het Spoorpark. Een heerlijke plek waar je kunt chillen, voetballen, borrelen en nog veel meer. Met de Albert Heijn XL op loopafstand worden er heel wat groepsuitjes in het spoorpark gepland (of in ieder geval een deel van het uitje). Haal wat koude drankjes en borrelhapjes en je bent zo een paar uurtjes verder.

6. Zwemmen en chillen bij Arbie’s Beachhouse

Arbie’s Beachhouse ligt samen met Strandbad de Rauwbraken op een kwartiertje fietsen afstand van het centrum van Tilburg. Je kunt er verschillende arrangementen boeken om met een groep een gezellige middag te beleven. Spelletjes op het grasveld, zwemmen, chillen op het strand en BBQ’en bij de ondergaande zon. Via hun offertesysteem kun je altijd vrijblijvend een aanvraag voor een groep indienen.

 7. IJshockeyclinic bij Tilburg Trappers

Tilburg Trappers is de ijshockeyclub van Tilburg! Er worden heel wat wedstrijden gespeeld bij Tilburg Trappers met een hoop publiek. En nou is het zo dat je niet alleen een wedstrijd kunt bezoeken daar, maar ook een ijshockeyclinic zelf kan ervaren. Met z’n allen het ijs op (ja, in vol ornaat) en eens leren hoe dat precies in z’n werk gaat. Je wordt klaargestoomd voor een wedstrijd en kunt natuurlijk afsluiten aan de bar met een verfrissend drankje.

8. Escaperoom voor grote groepen in Tilburg

Een escaperoom is altijd een goed idee. Ook al zou je misschien denken dat een escaperoom alleen voor kleinere gezelschappen is, bij de Voltage kun je ook met (grote) groepen een escaperoom ervaren! Neem contact op voor de mogelijkheden om te weten welke kamers voor een groepsactiviteit in Tilburg geschikt zijn.   

Vorige
Vorige

Tilburg Koningsdag 2023: wat te doen?

Volgende
Volgende

Met de hond wandelen in Tilburg? De beste wandelplekken!