Feestje geven in Tilburg? De leukste locaties!

Afgestudeerd? Jarig? Een jubileum te vieren? Of een andere gezellige festiviteit die een toffe locatie behoeft in Tilburg? En bovendien niet noodzakelijk zin in het geslenter in de supermarkt en de puinhoop in je huis? Dan is de logische volgende stap waarschijnlijk wel om op zoek te gaan naar een geschikte locatie. We kunnen je vast vertellen, die zijn er in Tilburg voldoende. Van gezellige zaaltjes in horecazaken tot evenementenlocaties met een prachtige buitentuin. Afhankelijk van je wensen is er altijd wel een mooie locatie te vinden! We hebben de leukste locaties voor een feestje in Tilburg voor je op een rij gezet.

Feestje Tilburg

1. Rosalie

Rosalie is een relatief nieuwe horecazaak in Tilburg en heeft zich meteen ook als feestlocatie voorgesteld. Op de eerste etage bevindt zich een zaaltje met een bar, eigen toilet en heerlijk uitzicht op de korte heuvel. Je kunt er een gezellige borrel organiseren en voor de versnaperingen wordt gezorgd. Kortom, de ideale locatie voor een gezellig feestje. Ben je met groep van ruim boven de 50 personen, dan is een van de volgende locaties wellicht beter.

2. Arbie’s Beachhouse

Het terrein van Arbie’s Beachhouse is super groot en uitermate geschikt voor zowel grote als kleine feestjes. De naam zegt het al, het ligt aan het strand. Officieel ligt deze locatie in Berkel-Enschot maar het is op de fiets 15 minuten van TIlburg centrum (dus dat rekenen we goed). Wil je je gasten ook nog voorzien van lekkere borrelhapjes, een verzorgde barbecue of andere bijzondere wensen? In overleg kan bijna alles bij deze hippe strandtent met zomerse sferen!

Feestje Tilburg

3. Zomerlust

Bijna direct aan het centrum van TIlburg, maar ook meteen midden in de natuur, ligt het mooie Zomerlust. Een gezellig café dat vaak gebruikt wordt voor wandelaars en fietsers. Maar dat is niet het enige! Bij Zomerlust kun je verschillende zaaltjes huren om een heerlijk feestje te geven! En wist je dat je er ook voor kunt kiezen om een deel van de tuin te huren?

4. Je feestje op een boot in de Piushaven

De Piushaven is de gezellige en kleurrijke haven van Tilburg. Je kunt er aan het water op verschillende terrassen vertoeven, maar je kunt natuurlijk ook het water op. Ben je nou op zoek naar een uniek idee om je feestje te organiseren? Doe het dan op een boot! Er zijn verschillende bedrijven die deze optie aanbieden. Van Barbecue-boot tot grote vloot. Je gastenlijst kan hier natuurlijk niet al te uitgebreid voor zijn, maar dat is ook wel eens leuk!

Feestje Tilburg

5. Het Spoorpark

Oké, voor deze optie moet je waarschijnlijk wel even naar de supermarkt, maar de rommel thuis blijft je bespaard. Wat dacht je van een verjaardag in het park? Je zou kunnen denken dat hier de nodige ongemakken aan kleven, maar in het Spoorpark ontbreekt het aan niets. Je kunt er naar de toilet, indien nodig kun je drankjes afhalen, de Albert Heijn XL (met gekoelde drankjes) bevindt zich om de hoek en je er zit ook nog een pizza-afhaalpunt om de hoek. Claim een paar picknicktafels en niets meer aan doen, toch?

Feestje Tilburg

6. Café Bakker

Een bekend café in Tilburg (en omstreken), maar naast een gezellig biertje kun je hier ook een (besloten) feestje organiseren. In hun aparte ruimtes - uiteraard inclusief bar en inhoud - kun je een perfect feest of borrel organiseren! Bijkomend voordeel: Café Bakker ligt echt hartje centrum en dus kun je na afloop van het feestje nog lekker door in het feestgedruis van Tilburg.

Vorige
Vorige

Hemelvaartsdag 2022 in Tilburg: wat te doen?

Volgende
Volgende

Moederdag 2022 in Tilburg, wat te doen?