Moederdag 2022 in Tilburg, wat te doen?

Het is alweer bijna Moederdag en dat brengt uiteraard de nodige vragen met zich mee. Wat moet ik aan mijn moeder cadeau doen? Ik heb nog geen cadeau ben ik nu te laat? Waar kan ik met moederdag in TIlburg leuk uit eten? Zijn er in Tilburg bijzondere moederdag acties? En hoe kan ik mijn moeder in het zonnetje zetten? In ieder geval geen paniek: er zijn in Tilburg voldoende mogelijkheden om je mama eens even lekker te verwennen zonder dat het je enorm veel voorbereidingstijd hoeft te kosten. We hebben de leukste moederdag-tips in Tilburg voor je op een rij gezet. Van lunch, tot diner en van eigen gemaakte moederdag pakketten tot picknicken in het park.

1. Lieve kaartjes van ‘Van de Maker’

Van de Maker is een bijzonder leuke concept store in Tilburg. Alles wat je in de winkel ziet liggen wil je het liefste in je tas stoppen en meenemen naar huis want het is allemaal even prachtig. Voor moederdag hebben ze speciale kaartjes met mooie gedichtjes voor iedere mama en daarnaast uiteraard de nodige droogbloemen en kleinigheidjes. Neem vooral een kijkje, de winkel zit namelijk heel centraal in de Heuvelstraat.

2. Verras je moeder met een dagje lunchen aan het strand in Tilburg

Lunchen aan het strand in Tilburg? Ja zeker, dat lees je goed. Hoewel het eigenlijk in Berkel Enschot ligt, is het slechts 10 minuten met de auto vanuit hartje centrum van Tilburg. Arbie’s Beachhouse (gelegen aan het strandbad De Rauwbraken) serveert een speciale moederdag-lunch om alle mama’s te verwennen. Je krijgt er een glaasje roze Prosecco van het huis! Een tafeltje reserveren kan hier.

Moederdag Tilburg 2022

3. Picknicken met een Slow Tea Box van Locals

Lekker rustig aan de thee en de taart met je lieve moeder? Dat. kan met de thee-box van Locals. Je kunt voor €24,95 p.p. een doos met allerlei lekkernijen bestellen en ophalen. Neem een kleedje mee en een thermoskan met heet water en ga lekker in het zonnetje van de heerlijkheden genieten. Inspiratie nodig? Denk aan het Spoorpark of het Leijpark in Tilburg. Ideale invulling voor moederdag toch? Een box bestellen kan hier.

Moederdag Tilburg 2022

 4. Geniet van een verrassingsdiner bij Gastrobar RIX

Wil je niet alleen je mama maar ook jezelf verassen met een diner in Tilburg? Reserveer dan een tafeltje bij Gastrobar RIX! Je kunt hier kiezen voor een meergangen verrassingsmenu voor jullie samen. Uiteraard in gezellige Moederdag sferen! Meer informatie over de menu’s of een tafeltje reserveren? Dat kan hier.

5. Maak zelf een moederdag-pakket met Tilburgse lekkernijen

Heb je zin en tijd om iets leuks in elkaar te zetten? Stel dan je eigen moederdag-pakket samen met allerlei bijzondere spullen uit Tilburg. Je zou bijvoorbeeld een kijkje kunnen nemen bij T-Drinks (Tilburgse drankjes), Eetwinkel Verzot (lokale lekkernijen), Tien Tilburg (heerlijke conceptstore), Gianotten Mutsaers (Tilburgse boekenwinkel) en Mercado Emma (heerlijkheden in cadeauverpakking). Voor meer informatie over deze tips kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze typisch Tilburg pagina!

Moederdag Tilburg 2022

6. Een dagje Sauna bij Spa Puur

Wil je er echt even een dagje tussenuit met je moeder? Lekker quality-timen en even bijkletsen over de afgelopen tijd? Waar kan dat nou beter dan in de sauna? Spa Puur is een knusse sauna, van alle gemakken voorzien en met een lekker restaurant. Al vanaf ongeveer €30 kun je genieten van een avondarrangement met diner. Benieuwd? Meer informatie vind je hier.

Vorige
Vorige

Feestje geven in Tilburg? De leukste locaties!

Volgende
Volgende

Tilburg Koningsdag 2022: wat te doen?