Tilburg Koningsdag 2022: wat te doen?

Ja hoor, het mag weer! We mogen weer feesten, borrelen, rondhuppelen in de binnenstad en biertjes drinken terwijl we binnen 1,5 meter van elkaar verblijven. Eén grote gezelligheid als je het ons vraagt! Koningsdag 2022 in Tilburg belooft dan ook veel goeds. We hebben de leukste evenementen en activiteiten voor Koningsdag 2022 voor je op een rij gezet.

  1. Tilburg Zingt

Tilburg Zingt mag natuurlijk in geen enkel lijstje ontbreken. Al iéts bij Koningsnacht in onze gezellige stad hoort dan is dit het wel! Lekker mee-blèren op het Koningsplein met de hits die live gezongen worden. Kaartje kopen? Nergens voor nodig! Het leukste event in Tilburg is gratis! Gewoon lekker aan komen waaien en het over je heen laten komen. Meer specifieke informatie vind je hier!

2. Shoppen op de Koningsmarkt

Een iets rustigere Koningsdag in gedachte? Geen probleem! Op de Korvel is er een hele gezellige markt. Zowel nieuwe als tweedehands spulletjes en een hoop snuisterijen om aan te schaffen. Uiteraard zijn er veel mensen lekker in het oranje gekleurd en zit de sfeer er goed in!

3. De Spoorpark-spelen

Je kunt in het Spoorpark in de middag lekker spelletjes spelen en iets later wordt het nog gezelliger met muziek! Er is voor ieder wat te doen. De ideale plek om op een centrale plek in Tilburg alsnog tussen het groen Koningsdag te vieren! Meer informatie vind je hier!

4. Met de kids naar het Leijpark

Het Leijpark is al jaren een hele gezellige bedoening met Koningsdag in Tilburg. Zo ook in 2022! Van springkussens tot marktjes en van optredens tot spelletjes. De kids kunnen zich hier de hele middag vermaken en dat betekent dat jullie ook een leuke middag hebben.

5. Feesten in de binnenstad van Tilburg

Op de Korte Heuvel in Tilburg (midden in het centrum) kun je overdag lekker losgaan! Met toffe artiesten en een festivalsfeer hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Kaartjes kopen is ook hier niet nodig, je geniet gratis van deze gezelligheid! Ook in de Oranjestraat (tevens in het centrum) kun je lekker feesten. Voornamelijk met lekkere technomuziek en allerlei buitenbarretjes. Tot slot veranderen ook de Stadhuisstraat en het Piusplein (je raadt het al, beide hartje centrum) tot een tof buitenevenement.

Genoeg te doen en te beleven dus op Koningsnacht en -dag 2022 in Tilburg. Want dat Alexander jarig is, dat zal die weten!

Vorige
Vorige

Moederdag 2022 in Tilburg, wat te doen?

Volgende
Volgende

De leukste lockdown-activiteiten in Tilburg!