De leukste lockdown-activiteiten in Tilburg!

Klaar met de lockdown-lamlendigheid en met beperkte mogelijkheden? Meer dan begrijpelijk. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, kun je in Tilburg nog voldoende beleven tijdens de lockdown. Eerlijk is eerlijk: geen Corona en een stad die volledig geopend is, is natuurlijk nog veel leuker. Laten we echter roeien met de riemen die we hebben en er samen het mooiste van maken! We maakten op basisvan jullie tips en ideeën een typisch-Tilburgs-lockdown-activiteitenlijstje!

1. Leen een hond met ‘Pawlr’ voor tijdens je wandelingen!

Zin om te wandelen, maar niet in je eentje? Dan neem je toch gewoon een leenhond mee? Er zijn genoeg baasjes die even geen zin hebben om voor de zesde keer op een dag te gaan wandelen. Dus kun jij deze honden mooi als jou gezelschap meenemen! Pawlr zorgt voor een makkelijke koppeling van jou aan de hondjes. Baasjes blij, jij blij en stappenteller blij!

2. Haal een speciaalbiertje bij het raam van Steck 013.

Het raam van Steck 013 is om verschillende redenen erg geliefd bij de Tilburgers! Het is er altijd gezellig en ook bijna altijd druk. En daarnaast hebben ze ook nog eens heerlijke biertjes en andere lekkernijen. Genoeg reden voor een bezoekje toch?

3. Maak een interactieve wandeling met Taskes Tilburg

Een Taske Tilburg koop je voor €12,50 en is gevuld met allerlei opdrachten, gespreksonderwerpen, vragen, spellen en informatie over de stad. Leuk om Tilburg te leren kennen, om aan je dagelijkse stappen (en benodigde versnaperingen) en je dosis buitenlucht te komen!

4. Tover een diner thuis op tafel met het Kok in Lockdown Kookboek

Dit typisch Tilburgse kookboek staat vol met de gevarieerde lievelingsrecepten van onze Tilburgse chefs! Lokaler ga je het niet vinden. Dus heb je geen inspiratie meer om weer een zelfgestookte maaltijd op tafel te zetten? Geloof ons dan maar dat je met deze inspiratie weer een tijdje vooruit kunt!

5. Sporten met toestellen in de open lucht

Op veel plekken in Tilburg vind je sporttoestellen in de open lucht. Altijd al erg leuk om te gebruiken, maar nu de sportscholen dicht zijn natuurlijk al helemaal! Bijvoorbeeld de toestellen aan de rand van het Warandebos! Je kunt hier altijd en gratis gebruik van maken, het enige wat het kost is natuurlijk een beetje wilskracht om ernaar toe te gaan, maar wij geloven in je!

6. Geniet van een restaurantervaring bij jou thuis!

Verschillende Tilburgse chefs staan te popelen om als privé kok een uitgebreid diner te bereiden. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te schuiven en te genieten van een volledig verzorgd diner! Onze favoriet? Zonder twijfel de ervaring van Gastrobar RIX!

Tot slot: wist je dat de markten in Tilburg gewoon doorgaan en dat je deze meermaals per week lekker af kunt struinen? En dat je nog wel met twee personen mag tennissen?

Vorige
Vorige

Tilburg Koningsdag 2022: wat te doen?

Volgende
Volgende

Ontspannen in de Tilburgse natuur, 8x de fijnste plekken!